Afbeelding

Gezellige kerst op winkelcentrum Rijkerswoerd

ARNHEM - Sinterklaas is inmiddels weer terug naar Spanje, maar heeft ons gevraagd om iedereen nogmaals te bedanken voor het fijne warme onthaal die hij op winkelcentrum Rijkerswoerd heeft mogen ontvangen.

Voordat hij terugging heeft hij de plannen voor de kerst al kunnen inzien en vindt het heel jammer dat hij daar niet bij kan zijn. Maar jullie kunnen daar wel bij zijn, dus kom zeker voor de kerst even een bezoekje brengen aan winkelcentrum Rijkerswoerd.

Het plein wordt niet alleen omgetoverd in kerstsfeer met versieringen en een hele grote kerstboom, er worden ook weer leuke evenementen georganiseerd. Zo kunnen er wensen in de kerstboom gehangen worden en zullen daar ook wensen uit vervuld gaan worden.

Op zaterdag 15 december brengt de kerstman een bezoekje aan het plein en bezoekers kunnen op de foto in een heuse grote sneeuwglobe (leuk om een kerstkaart van te maken!)

Zaterdag 22 december is er een levende kerstparade op het plein, begeleid met vrolijke kerstmuziek en lekkere lekkernijen. "Zet het dus weer in de agenda: Zaterdag 15 en 22 december, bezoekje brengen aan winkelcentrum Rijkerswoerd."

Winkelcentrum Rijkerswoerd is te volgen via Facebookpagina: Winkelcentrum Rijkerswoerd