Afbeelding

Kerstplezier voor iedereen

bij de gratis Christmas Walk Inn

ARNHEM - Op maandag 17 december van 15:00 tot 19:00 uur vindt de Christmas Walk Inn plaats. Tijdens dit jaarlijkse evenement mag je deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud en kun je in contact komen met andere Arnhemmers.

Kom in beweging bij de dans/sportworkshop of het kerstvoetbal, doe mee aan spelletjes, laat je talent zien op het open podium en win prijzen bij de bingo. Er zijn verschillende creatieve bezigheden en als je wilt mag je op de foto met de kerstman. Ook voor kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten. Hapjes en drankjes zijn gratis (er wordt geen alcohol geschonken). Ook als je alleen gezelligheid zoekt, ben je welkom. De Christmas Walk Inn is voor iedereen, maar juist degenen die het moeilijk hebben of eenzaam zijn, mogen wel wat extra aandacht krijgen.

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Dan kun je terecht bij een van de aanwezige ervaringsdeskundigen. Zij hebben ervaring met allerlei psychische en lichamelijke beperkingen en weten zelf hoe het voelt. De Christmas Walk Inn wordt georganiseerd door Ervaar MEE Arnhem, Leger des Heils, Rijnstad en SWOA in jongerencentrum De Madser, Burgemeester Matsersingel 10, Arnhem. Gratis toegang.