Spaan Beton Bewerking is actief in het hele land. Hier bij de KNVB in Zeist, waar een gietvloer wordt aangelegd.
Spaan Beton Bewerking is actief in het hele land. Hier bij de KNVB in Zeist, waar een gietvloer wordt aangelegd.

De vele voordelen van 'n gietvloer...

ARNHEM – U zoekt een vloer die niet alleen bijzonder fraai is om te zien, maar die ook zeer makkelijk is schoon te houden, geluid dempt, vloeistofdicht is en tegen een stootje kan? Informeer dan eens bij Spaan Betonbewerking in Arnhem, naar de voordelen en de uitstraling van een gietvloer in huis.

Of u nu houdt van een modern, chique of stoer interieur, een gietvloer kan in alle denkbare kleuren worden gemaakt en ziet er prachtig uit! Het voelt comfortabel aan de voeten maar gaat ook goed in combinatie met vloerverwarming. De vloer scheurt niet en is naadloos dus heeft geen voegen die vuil kunnen worden. Er kan niets intrekken want hij is waterdicht. Ideaal!

Spaan Betonbewerking is al ruim 26 jaar gespecialiseerd in alle manieren van bewerking, zagen, boren, slijpen en frezen van betonnen plafonds, muren en vloeren. Een veel gevraagde vloerafwerking is de gietvloer. In verschillende garages, (bij)keukens, praktijkruimtes aan huis, badkamers en woonkamers ligt inmiddels een gietvloer van Spaan. Blijft er na het verwijderen van uw tapijt een lijmlaag achter? Geen probleem, de vakmensen van Spaan lossen het voor u op.

Voor eigenaar Ruud Spaan is goede service en kwaliteit bieden een vanzelfsprekendheid. Hierdoor worden zij ook ingehuurd voor grote projecten van bedrijven door heel Nederland.


Benieuwd naar zo'n ideale gietvloer bij u thuis? Ruud Spaan komt graag, geheel vrijblijvend uiteraard, bij u langs om u te informeren. Spaan Betonbewerking T: 026 3271071 / 06 51417454.