Afbeelding

Verras je familie, vrienden of collega's met de cadeaubon van Heeren van de Zee

ARNHEM – Weet u niet wat u iemand als cadeau moet geven of ben je op zoek naar een origineel cadeau, dan kun je sinds kort iemand een luxe cadeaubon geven van Heeren van de zee. De Heeren van de Zee-cadeaubon is leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Geef in de maan december het ultieme sinterklaas of kerstcadeau. De luxe cadeaubon kan vanaf een waarde van 12,50 euro.

Nieuw in het assortiment: Vanaf heden kunt u er terecht voor heerlijke zelfgemaakte zalm of tonijn salade. Deze rijkgevulde vissalade met zalm of tonijn kan prima als voorgerecht worden geserveerd of als koude bittergarnituur. De salades zijn uitermate geschikt om te serveren tijdens een feestje of een gezellig avondje met uw familie of vrienden.


Het is niet voor niets dat Heeren van de Zee dé visspecialist van Arnhem wordt genoemd. Aan de kraam vindt u er naast de 'standaard' vis zoals haring en kibbeling, een grote diversiteit aan vissoorten en vismaaltijden. Smaakvolle goed gevulde wraps bijvoorbeeld, of wat dacht u van een ovenschotel met verse vis? Alleen even in de oven zetten en smullen maar. Ideaal!

Iedere dinsdag en zaterdag in Arnhem-Zuid (Rijkerswoerd). Op donderdag staat Heeren van de Zee in Arnhem-Noord (Geitenkamp). Eens geen zin om te koken? Haal iets lekkers bij Heeren van de Zee! Ook op Facebook (www.heerenvandezee.nl).