Foto: Peter Arends Shots & Scenes
Foto: Peter Arends Shots & Scenes

Grand Café Metropole al bijna

100 jaar horeca, maar springlevend!

ARNHEM - Grand Cafeé Metropole Arnhem is een uniek authentiek café in Jugendstil stijl dichtbij het centrum en theaters. Het sfeervolle café, het prachtige levendige terras en de schitterende binnentuin, waarvan het dak in de zomer wordt opengeschoven, biedt een ambiance die je zelden aantreft.

Heerlijk lunchen na het winkelen, lekker de krant lezen aan de leestafel, sfeervol dineren in het restaurant, borrelen met de gerenommeerde borrelplanken, lekker werken met de gratis wifi. Genieten van heerlijke wijnen en mooie biertjes die met zorg en liefde worden gepresenteerd. Er kan veel bij Metropole. Helemaal jezelf zijn. Metropole Arnhem heeft een ziel en dat voel je!

Vergaderen en feesten
Wist u dat u de binnentuin kunt reserveren voor uw eigen gezelschap? En dat Metropole twee prachtige zalen heeft waar u kunt vergaderen of feesten?

Metropole Garden Sessions: elke zondag genieten van geweldige muziek. Elke zondagmiddag vanaf 16:00 uur treden er in de binnentuin kleine Jazz Ensembles op. Genieten van top-jazz met een hapje en een drankje of onder genot van het speciale jazz- borrelplank. De toegang is gratis en een gezellige zondagmiddag gegarandeerd.

Acties
Burgermonday: op maandag alle hamburgers voor tien euro.
Whatshap: een heerlijke dagschotel met drankje voor tien euro.
Theaterkorting: op vertoon van je ticket voor een theatervoorstelling van die dag in Arnhem, ontvangt je tien procent korting op je eten en drinken.

Grand Café Metropole Steenstraat 68 6828CN, 026 4424067,www.metropole.nl; Facebookpagina: grandcafemetropole.