Afbeelding

Sunshine Island Zonnestudio voor meer dan 'n kleurtje...

ARNHEM – Wie Sunshine Island Zonnestudio niet kent, moet er beslist eens gaan zonnen, want de zonnestudio is een moderne studio met geavanceerde apparatuur. En nog belangrijker: voorzien van de allernieuwste zonnebanken van het merk Ergoline, de Ferrari onder de zonnebanken.

Naast heerlijk tot rust komen onder de zonnebank zijn alle zonnebanken uitgerust met D-lite technologie. Hierdoor creëer je extra zonmomenten in je leven, en die kunnen we in Nederland wel gebruiken, legt eigenaresse Thalitha uit. Het team van Sunshine Island helpt je graag op weg met de juiste bruiningsadvies. Zo word je op een verantwoordelijke manier bruin, zonder te verbranden.

Naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht of een zonsessie onder de zonnebank ook een positief effect op de gezondheid. Het UV-B aandeel van de natuurlijke en ook van de kunstmatige zon is beslist noodzakelijk, om een voldoende hoeveelheid vitamine D te produceren voor de stofwisseling van het lichaam. Vooral vitamine D3 is hierin belangrijk, omdat dit vele positieve werkingen heeft. Zo heeft het onder andere een positieve werking op de botten, het verlaagt de bloeddruk en vermindert depressies.

Aanbieding:
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u nog eens 2,50 euro korting.

Waan je even op vakantie bij Sunshine Island. Het is gezellig zonnen bij Sunshine Island. Voor iedereen is er een praatje en... een gratis goede kop koffie. De zonnestudio is geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Sunshine Island Zonnestudio, Steenstraat 55, Arnhem; www.sunshine-island.nl en facebookpagina: Sunshine island.