Afbeelding

Eindejaarsactie bij Fiets Totaal Elden

ARNHEM - 2018 is nog niet voorbij maar ondanks dat kijkt Tom Jansen nu al met een goed gevoel terug op het bijna afgelopen jaar. "Wanneer de klanten tevreden zijn dan ben ik dat ook, zo simpel is het", geeft Tom aan. "Het groeiend aantal klanten is ook een bevestiging van onze service en kwaliteit."

"Wij merken dat klanten het kleinschalige karakter van onze zaak waarderen. Ook kleine reparaties kunnen vaak tussendoor worden uitgevoerd. Voorbeeld hiervan is een moeder die haar fiets dagelijks gebruikt voor het vervoer van haar kinderen. De fiets kan niet langer dan een halve dag gemist worden. Duurt de reparatie langer dan krijgt de klant een gratis leenfiets mee."

Naast reparatie en onderhoud van fietsen ziet Tom Jansen de verkoop van nieuwe- en tweedehands fietsen stijgen. Ondanks dat wij maar twee merken voeren, kijken wij tevreden terug op het aantal nieuw verkochte fietsen.

Eindejaarsactie
Zoals gebruikelijk heeft iedere fietsenzaak eindejaarsaanbiedingen. Zo ook Fiets Totaal Elden. Omdat de e-bike bijzonder populair is, heeft Tom Jansen een bijzondere eindejaarsactie. "Bij aanschaf van een e-bike uit voorraad krijgt u als koper minimaal 350 euro voor uw gebruikte fiets. De fiets moet natuurlijk wel in redelijke staat zijn."

Fiets Totaal Elden, Klapstraat 45-A Arnhem; 026- 383 18 32, 06 13326772; www.fietstotaalelden.nl.