Afbeelding

Oliebollen van Oliebollenkraam Presikhaaf: 'Je blijft ervan eten!'

ARNHEM – De geur van de smeuïge oliebollen komt je op het plein van winkelcentrum Presikhaaf al tegemoet. Ook dit jaar staat oliebollenbakker Henk weer in de maand december er met een keur aan diverse bollen. Heerlijk om zo uit het knuistje te eten of mee te nemen naar huis!

Met de smaak zit het wel goed, want het Nederlands Bakkerij Centrum – waarbij de kwaliteitsbakkers uit Nederland zijn aangesloten – heeft de bollen getest. Voor de smaak krijgt Henk een dikke acht en... als het aan Henk ligt wordt dat dit jaar zelfs een negen!

Ze zijn er in alle soorten: onder andere met en zonder krenten en rozijnen; met appel, ananas, rumrozijnen (verrukkelijk!) en gele room. Verder zijn er roomsoezen, wafels en hoorntjes. Ze kosten vanaf 0,90 eurocent.

"Oliebollen van onze kraam zijn net wat lekkerder dan elders. En zeker lekkerder dan uit een winkel of supermarkt. Bij ons komen ze lekker warm uit de olie, ze zijn krokant, en vol met rozijnen en krenten! Je blijft ervan eten. Bovendien blijf ik werken aan een steeds betere smaak door bij de inkoop de beste ingrediënten te kiezen."

Oliebollenkraam Presikhaaf is alle dagen geopend (ook op de koopzondagen) tijdens de openingstijden van het winkelcentrum.