PTCC Afdeling Arnhem:

helpen en geholpen worden...

ARNHEM - Bij de PTCC Arnhem is het 'helpen en geholpen worden'. Hoe vaak leest u niet: “wilt u meer weten kijk dan op www. et cetera.”. Of het nu gaat om u ergens aan te melden of informatie te vinden, een computer is bijna onmisbaar. Maar soms beginnen dan de problemen, is dit wel veilig, hoe moet ik het doen.

De afdeling Arnhem organiseert elke eerste en derde dinsdag van de maand een clubavond.Op de clubavonden is er gelegenheid om uw vragen of problemen op computer- / softwaregebied ter sprake te brengen of te verhelpen: “Samen leren, samen proberen, samen waarderen”. Verder is er de mogelijkheid voor PTCC-leden om tegen een vergoeding assistentie te krijgen bij het verhelpen van uw computerproblemen bij u thuis.

Bij het lidmaatschap zit ook nog een zeer leesbaar computerblad met zinnige informatie, workshops, tips en nog veel meer. Dit blad ontvangt u elke veertien dagen in uw brievenbus. Elke eerste en derde dinsdag van de maand zijn er bijeenkomsten in Arnhem (behalve in juli en augustus) van 20.00 tot 21.30 uur in wijk- en sportcentrum Vredenburcht aan de Slochterenweg 29 in Arnhem.

Wat wordt geboden? Windows, Office en updates bieden genoeg vragen die u voor anderen kunt beantwoorden of juist aan anderen kunt stellen. Ook met uw tablet of smartphone proberen we te helpen. Problemen met internet, skype et cetera. Bestemd voor iedereen, op elk niveau, die zijn of haar kennis wil verbreden.

Voor alle informatie zie www.arnhem.ptcc.nl.