Afbeelding

Heropening van Bakker Hilvers

in Winkelcentrum Rijkerswoerd

ARNHEM - Op woensdag 10 oktober is na een flinke verbouwing het filiaal van Bakker Hilvers in Rijkerswoerd feestelijk heropend. Het is het eerste filiaal van Bakker Hilvers dat ín een supermarkt zit.

Algemeen directeur Aike Hilvers: "Dit filiaal kreeg in 2015 ook al een grote facelift, maar door de ontwikkelingen in het winkelcentrum en de komst van Jumbo hebben we gekozen voor een ander inrichtingsconcept. Wat wel gebleven is, is de vloeroven met stenen vloer, want veel klanten in Rijkerswoerd zijn inmiddels verknocht aan ons live gebakken brood van verse deegstukken.

We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier met ons assortiment kwaliteitsbrood en -gebak van meerwaarde blijven in het winkelcentrum en dat we elkaar als buren/ondernemers juist versterken. Samen zijn we in staat om meer inwoners van Rijkerswoerd en de omliggende wijken naar dit winkelcentrum te trekken."

Op vrijdag 2 november wordt het winkelcentrum als geheel feestelijk heropend. Wethouder Louwers verricht om 11.00 uur de officiële openingshandeling, gevolgd door allerlei feestelijke activiteiten voor jong en oud op vrijdag- en zaterdagmiddag.