Afbeelding
Foto:

Verrassend cabaret: Blind Date bij TOP

BEMMEL - Op zaterdag 9 november staat er weer een geweldige, vooralsnog onbekende artiest op het TOP-podium. In de afgelopen twee seizoenen waren Karin Bruers en Rob Scheepers de Blind Dates bij TOP. Beide voorstellingen werden een daverend succes. Het publiek bulderde van het lachen om de gevatte teksten van deze kanjers van cabaretiers en genoten met volle teugen van de gok die ze zelf hadden genomen.

We lichten alvast een klein tipje van de sluier: ook dit keer komt de artiest weer uit Brabant en hij/zij is op de buis te zien in een expeditie.

Bent u avontuurlijk ingesteld en staat u open voor nieuwe ervaringen, gooi dan alle schroom van u af. Net als bij een echte blind date weet u van tevoren natuurlijk niet wie dat is. Om u over de drempel te helpen en omdat u niet weet wat u te wachten staat, betaalt u maar 12,50 euro.

Aanvang 20:30 uur. Locatie: Theaterzaal. Kaartjes kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.