Afbeelding

Gratis uitlijncheck bij HST Autobanden

ARNHEM – Trekt uw auto naar links of naar rechts of slijten uw banden scheef af? Dan moet u beslist een langs gaan voor een gratis uitlijncheck bij HST Autobanden, om te kijken naar de levensduur van uw banden en naar uw eigen veiligheid.

Bij HST Autobanden kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte zomer- en winterbanden. Gebruikt? Jazeker, daarin is het bedrijf juist in gespecialiseerd. Je heb er de keuze in alle merken en maten. Banden met een profiel van tachtig tot honderd procent, maar wel tegen een absurd lage prijs. HST Autobanden maakt autorijden weer prettig voordelig! Waarom naar nieuwe banden kijken, als bijna nieuwe slechts de helft kosten?

In een goed geoutilleerde en schone werkplaats met alle benodigde apparatuur worden de auto's voorzien van de banden, die in een grote ruimte achter liggen opgeslagen. Doordat eigenaar Pasa Tasci al jaren in deze branche actief is en ook een groothandel heeft, kent hij de wegen in de lease- en bandenwereld en koopt hij al jaren vele banden op, die weinig kilometers hebben gelopen. Vrijwel elke maatband is op voorraad of binnen enkele dagen te leveren. "Gebruikte banden, ook voor grote maten van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen, vaak voor minder dan de helft."

De gebruikte banden worden voor montage nauwkeurig door de medewerkers van HST Autobanden getest. Op de banden wordt door het bedrijf garantie gegeven. Naast banden worden er ook velgen (nieuw en gebruikt) verkocht.

HST Autobanden is gevestigd naast het alom bekende Vitesse tankstation. Ir J.P. van Muijlwijkstraat 175. Arnhem; 026 3614850; www.hstbanden.nl.