Werken met aquarelverf en potlood. (foto: Mirjam van Meurs)
Werken met aquarelverf en potlood. (foto: Mirjam van Meurs) Mirjam van Meurs

Weer een fijne, inhoudsvolle

creatieve workshopmiddag

ARNHEM - Beeldend centrum Hartistiek in ArnhemZuid is in 1989 al opgericht door kunstenares, docente Mirjam van Meurs. Creatief uiten vanuit je gevoel: "Toen was dat nog echt nieuw, ik moest uitleggen aan mensen wat dat inhield, nu vind je het overal, hoewel de naam niet steeds dezelfde lading dekt!'


intuïtief beeldend bezig zijn is niet van gooi-alles-er-maar-uit, nee, het is eerst 'afdalen' en goed contact maken met je innerlijke staat van zijn. En dit trekt mensen aan die zichzelf graag verder ontdekken, uiten en in vrijheid ontwikkelen. (Innerlijke beelden zijn belangrijker dan stillevens na kunnen tekenen.)

Soms werkt Mirjam ook individueel met mensen, ook kinderen, wanneer alles meer aandacht vraagt. Ook dit jaar naast de cursussen een mooi aanbod losse workshops rond mooie, interessante onderwerpen.

Zoals daar is: 17 november, een middag rond de Heilige Geometrische vormen hebben vaak een diepere bron of betekenis en men noemt deze niet voor niets de Heilige Geometrie. Overal in de natuur en geschiedenis, de kunst en het dagelijkse leven zijn deze vormen terug te vinden, en dat wordt zichtbaar en uitgelegd in deze middag.
Maar er wordt vooral ook zelf ontworpen, getekend, en gekleurd. De powerpoint kun je thuis terugkijken! Een fijne middag met een klein groepje geïnteresseerden.
Tijd: 13.30-16.30 uur. Prijs: inclusief drankjes en powerpoint 25 euro. Lokatie: Bodegravenplantsoen 36 Arnhem-Zuid, vlakbij bus en trein. Tel 026 3790772 mail info@hartistiek.nl. Alle activiteiten staan op http://www.hartistiek.nl in de agenda.