Afbeelding

Politie: zonder licht fietsen?

Regel je donorregistratie!

ARNHEM - De nieuwste slogan van de politie is de meesten niet ontgaan en heeft een felle discussie doen ontstaan. Doel was een schokeffect te creëren door net op het randje te gaan zitten met hun slogan: 'Aan alle fietsers die in het donker zonder licht rijden….Zorg dat uw donorregistratie in orde is, u redt er levens mee'.

Je kunt de slogan goed vinden of te ver gaan, maar de boodschap is wel duidelijk en helaas veel te vaak waar. Je wilt het toch niet op je geweten hebben dat de politie naar je huis toe moet met een vervelende mededeling. Of, erger nog, dat de politie naar het huis van een ander moet.

Fietsverlichting is niet het enige aandachtspuntje in het verkeer. Ook het ' MoNo' komen we overal tegen. Ben je bezig in het verkeer, laat dan je mobiel uit. Waar nog niet aan gedacht is, is dat veel ongelukken in deze tijd van het jaar ontstaan door de laag staande zon. En de oplossing is zo simpel: Zorg voor een zonnebril in de auto! Dat voorkomt een boel leed. Het hoeft echt geen dure aankoop te zijn om veilig door het verkeer te kunnen.

Wij hebben al onze zonnebrillen in de uitverkoop van 10 tot zelfs 75 procent korting.

Eyewatch Optiek, Op het Toneel 5 (winkelcentrum Rijkerswoerd) Arnhem, 026 3272353. Ook te volgen via facebookpagina: Eyewatch Optiek Arnhem.