Afbeelding

Heeren van de Zee; ook voor verrukkelijke vismaaltijden

ARNHEM – Als u snel iets lekkers op tafel wilt zetten wat ook nog voedzaam is, dan is roerbakken met vis en groenten een goed idee. Aan de kraam van Heeren van de Zee haalt u een overheerlijke roerbakschotel waar u zelf niets meer aan hoeft toe te voegen. Makkelijk, kerngezond en in een mum klaar.

Het is niet voor niets dat Heeren van de Zee dé visspecialist van Arnhem wordt genoemd. Aan de kraam vindt u er naast de 'standaard' vis zoals haring en kibbeling, een grote diversiteit aan vissoorten en vismaaltijden. Smaakvolle goed gevulde wraps bijvoorbeeld, of wat dacht u van een ovenschotel met verse vis? Alleen even in de oven zetten en smullen maar. Ideaal!

Het team van Heeren van de Zee is altijd up-to-date wat betreft kookgemak en ook wat betreft hun specialisme. Bij de Nationale Haringtest 2018 werd Heeren van de Zee liefst beoordeeld met het eindcijfer 9½! Drie Hollandse haringen, vers van het mes en een pond vers gebakken kibbeling haalt u samen voor 11 euro. Of vier lekkerbekken, ook voor 11 euro, dat smaakt altijd naar meer. Zeker als u de blinkende viswagen ziet. 'Wij werken volgens de HACCP-richtlijnen. Kwaliteit en hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel', vertelt eigenaar Arjen, die iedere dinsdag en zaterdag in Arnhem-Zuid (Rijkerswoerd) staat. 'Waar onlangs een nieuwe winkel van Jumbo en Kruidvat zijn geopend, waardoor het winkelcentrum nog completer is geworden', vult hij aan. Op donderdag staat Heeren van de Zee in Arnhem Noord (Geitenkamp). Eens geen zin om te koken? Haal iets lekkers bij Heeren van de Zee! Ook op Facebook (www.heerenvandezee.nl).