Afbeelding

Computershop Arnhem, ook voor

reparaties uw vertrouwde adres

ARNHEM – Een vastgelopen of zeer traag werkende computer hoeft niet meteen aan vervanging toe te zijn. 'Vaak kan een computer nog heel goed worden opgelapt en dat scheelt flink in de portemonnee', legt Edwin Weststrate uit, eigenaar van Computershop Arnhem.

Het is onder andere de goede service waar Computershop Arnhem bekend om staat. 'Als er iemand bij ons in de winkel komt met een laptop waar we even naar moeten kijken, dan gaat heus niet meteen de kassa rinkelen', vervolgt Edwin zijn uitleg. Daarnaast is het dankzij de vakkennis van het team dat er altijd een passende oplossing voor de klant wordt gevonden. 'Door de tijd te nemen voor onze klant, kan er een goed persoonlijk advies worden gegeven en met onze brede ervaring kunnen we werken voor ieders portemonnee.' Op de vraag of een reparatie lang duurt, zegt hij: 'Natuurlijk wil je een computer zo snel mogelijk weer terug als deze in reparatie moet. Daarom kan dat bij ons al binnen twee dagen geregeld zijn!'

Ook voor de aanschaf van een nieuwe computer, laptop, notebook, accessoires en alle computerbenodigdheden kun je terecht bij Computershop Arnhem. Een eenvoudige game-pc vind je er al vanaf 500 euro. 'Maar we denken graag mee; zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een eigen computer er geschikt voor te maken', vertelt Edwin.

Wees welkom voor een eerlijk advies aan het Gamerslagplein 2, achter winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem; 026 3628250; www.computershoparnhem.nl.