Genezingsdienst in Arnhem

ARNHEM - Evangelist Jan Zijlstra, bekend van de Genezingsdiensten welke hij elke eerste en tweede zondagavond van de maand houdt in Warmond, houdt ook genezingsdiensten in het hele land en komt nu in de Heilige Geest Kerk, Gelderse Rooslaan 20 in Arnhem op vrijdagavond 30 november om 19.30 uur.

De afgelopen jaren hebben er tijdens de Genezingsdiensten vele wonderbaarlijke genezingen plaatsgevonden, waaronder het wonder van Janneke Vlot uit Bleskensgraaf, die 18 jaar ernstig ziek was, en waar ook radio en tv aandacht aan hebben besteed.

Vanaf 1998 doorkruist evangelist Jan Zijlstra Nederland met zijn Genezingsdiensten. In deze diensten wordt altijd op bijzondere wijze de kracht van God geopenbaard, waardoor mensen aangeraakt en vernieuwd worden. In elke dienst komen er ook mensen met hun nood. Evangelist Jan Zijlstra predikt al jaren: 'Mensen, ga met uw nood richting Jezus. Ga richting het wonder.' De boodschap is dat Jezus Christus Dezelfde is, gisteren, heden en tot in eeuwigheid. In iedere dienst zien wij dat de kracht van God levens vernieuwt, verslaafden verlost en de zieken geneest.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze dienst. De toegang is vrij. Voor info: Bethel Pinksterkerk Arnhem, info: 06 82198936 of www.wingsofhealing.nl.