Afbeelding

Roger Oostdam adverteert al jaren in Hét GemeenteNieuws

'We krijgen veel respons op onze advertenties'

ARNHEM – Om zijn bedrijf Oostdam Meubelstoffen onder de aandacht te brengen koos eigenaar Roger zo'n veertien jaar geleden al bewust voor Hét GemeenteNieuws: 'We vinden dat deze krant gewoon 'lekker wegleest' en de vele reacties die we van klanten krijgen als we erin hebben gestaan, is voor ons het bewijs dat wij niet de enige zijn'.

Zolang als Roger en zijn partner Monique Kreuzen aan het roer staan van Oostdam Meubelstoffen, brengen zij hun mooie ambacht al in Hét GemeenteNieuws onder de aandacht. De meubelstoffeerderij bestaat echter al veel langer. Het was zijn opa die in 1945 een winkel in schuimrubber begon. Later kwam de vader van Roger erbij en begon de meubelstoffeerderij in het pand ernaast. Ook hij werd een waar vakman. Niet voor niets werkt hij nu nog altijd volop mee in de zaak. Het is er namelijk druk. Zo druk zelfs dat er al weer plaats is om een vakkundig meubelstoffeerder erbij aan te nemen. 'We hebben een enorme voorraad meubelstoffen en de keuze is niet alleen groot, maar onze prijzen zijn ook nog eens scherp', legt Roger uit. 'Vooral nu', vult Monique hem aan, 'want momenteel houden we een grote opruiming om ruimte te maken voor de nieuwe collectie en... op is op!' Een oude stoel of beschadigd bankstel laten bekleden met een zelf uitgezochte stof maakt het niet alleen als nieuw maar ook uniek. Kussens voor caravan of boot bijvoorbeeld kunnen allemaal op maat worden gemaakt.

De mogelijkheden zijn legio, kijkt u maar eens op www.oostdam-johomtex.nl. Of kom langs en profiteer nu van de opruiming. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom aan de Klarendalseweg 77 in Arnhem.