Afbeelding

Refurbished notebook bij Computershop Arnhem

ARNHEM - Bij Computershop Arnhem kunt u niet alleen terecht voor een mooi nieuw notebook, ook voor gebruikte notebooks bent u hier op het juiste adres.


Gebruikte notebooks worden ook vaak ook 'refurbished' genoemd. De meeste refurbished notebooks zijn zakelijke modellen die wel tegen een stootje kunnen. Dat ze een paar jaar oud zijn, is door de degelijkheid van deze modellen meestal geen probleem.
Als deze notebooks bij Computershop Arnhem binnenkomen, wordt er een uitgebreide procedure gevolgd, voordat ze in de winkel terecht komen: Componenten zoals geheugen en harddisk zijn uitgebreid getest. In veel notebooks is de gebruikte harddisk vervangen voor een nieuwe SSD. Dit maakt het notebook aanzienlijk sneller en verlengt de levensduur. Windows 10 wordt op de notebooks geïnstalleerd, geactiveerd en van de laatste updates voorzien.

Hierna wordt het notebook op 30 punten getest. Onder andere het beeld, geluid, toetsenbord, de camera en de USB-poorten. Na het testen worden de behuizing en het scherm schoongemaakt. De accu's van de refurbished notebooks worden getest op hun werkduur. Met de betere refurbished notebooks kan vaak ruim drie uur worden gewerkt op één accu-lading.
Door de uitgebreide testen bent u zeker van lang ongestoord gebruik. Alle refurbished notebooks bij Computershop Arnhem hebben één jaar volledige garantie op de hardware.

Computershop Arnhem; Gamerslagplein 2, achter winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem. www.computershoparnhem.nl.