Afbeelding

De Klussenier François Morien:

'Waar kan ik u mee van dienst zijn!'

ARNHEM - Per 1 mei jongstleden is François Morien voor zichzelf begonnen.Een lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan. François is een echte vakman. U kunt bij hem terecht voor alle klussen en verbouwingen. Hij is beschikbaar in de omgeving van Arnhem en omstreken.

"Klanten kunnen voor al het renovatiewerk en verbouwingen bij mij terecht. Denk hierbij aan schilderwerk, verbouwingen, renovatie toilet of de zolder, timmerwerk, reparaties en hang -en sluitwerk. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Net zoals heldere communicatie, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht. Ik denk graag mee met de klant en bespreek alle mogelijkheden in hun situatie."

"Als mensen een verbouwing of een kleinere klus gepland hebben, kunnen zij gerust vrijblijvend contact opnemen. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en klanten ontvangen twaalf maanden garantie".

Heeft u alsnog vragen? François is bereikbaar op 06 22335840, 026 3510497 en via françoismorien@klussenier.nl. Kijk voor meer informatie op www.klussenier.nl of Facebookpagina: De Klussenier Francois Morien.