Musical 'Lelijk': onderdeel

van Arnhems Sprookjesfestival

VELP - Ben je op zoek naar een leuk uitje tijdens de herfstvakantie? Kom kijken naar Broadway musical 'Lelijk', gebaseerd op het sprookje 'Het lelijke eendje' van Hans Christiaan Andersen.

Dit humoristische stuk, mét anti-pestboodschap, is geschikt voor de hele familie en is tijdens het Arnhemse Sprookjesfestival te zien in de theaterzaal van Studio26 in Velp.


Over de musicalHet eendje Lelijk is anders dan de andere eenden in de sloot. Dat laten de dieren van de boerderij hem duidelijk merken. Ze pesten hem gewoon de sloot uit! Lelijk voelt zich steeds ongelukkiger en vraagt zich af wat er nou zo erg is aan anders zijn dan de rest. Wil jij weten of Lelijk echt zo lelijk is als iedereen zegt? En hoe het afloopt als 'Lelijk' Penny ontmoet? Kom dan kijken naar deze musical! (Regie: Marleen van der Loo; muzikale leiding: Hans en Christan Grotenberg).

De voorstellingen zijn op woensdag 17 oktober: 14:00 uur, donderdag 18 oktober: 14:00 uur, vrijdag 19 oktober: 14:00 en 19:00 uur, zaterdag 20 oktober: 14:00 uur, zondag 21 oktober: 14:00 uur. De voorstellingen vinden plaats in het Theater van Studio26 aan de Larensteinselaan 26D in Velp.
Entree: 7,50 euro voor kinderen (tot 18 jaar), 10,00 euro voor volwassenen. Kaartverkoop: www.studio26.nl/webshop.