Wijvenkraam herfsteditie in Eusebiuskerk

ARNHEM - Verantwoord vintage shoppen in de binnenstad! Een outfit voor de feestdagen of een bijzonder cadeau, tijdens Wijvenkraam kan het allemaal. De inmiddels bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden vindt op zondag 4 november plaats in de Eusebiuskerk, Arnhem.

Modeliefhebbers en design jagers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een verrassend aanbod van unieke ontwerpen en geliefde-maar-niet-meer-gedragen schatten. Doe je ogen en je garderobe een plezier met bijzondere merken en vintage vondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst. Ook de oren worden verwend - dj’s verzorgen swingende beats en good vibes tijdens het shoppen. En niet te vergeten: ijskoude Duitse biertjes en andere lekkernijen om de energie goed op peil te houden.

Deze editie was in de kortste tijd volgeboekt voor deelnemers. Heb je zelf vintage kleding dat je kast uitpuilt of prachtstukken van eigen hand? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven van toekomstige edities. Naast vintage, mode en design staan we ook open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging et cetera. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen!

Na een bijzondere zomereditie tijdens Festival de Luie Hond telt Wijvenkraam al bijna twintig succesvolle edities in de Gelderse hoofdstad. De markt is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving voor alle stoere ladies en liefhebbers van mode, vintage en design. De entree bedraagt drie euro (tot 12 jaar gratis).