Afbeelding

De Arnhemse Textiel Reinigers

is verhuisd

ARNHEM - DAT is het geworden! One Day Cleaning en wassalon De 3-Slag zijn beide verhuisd naar Eusebiusbinnensingel 5 in Arnhem. Een stomerij en wasserij die samen al 135 jaar hun diensten aanbieden om uw textielwaren te reinigen. Van knuffelbeer tot maatpak en van washandje tot vloerkleed.

Al uw textielgoed wordt met zorg en jarenlange ervaring optimaal gereinigd. DAT reinigt voor particuliere en zakelijke klanten met een uitgesproken goede service en de best mogelijke kwaliteit. Al het textielgoed wordt zoveel mogelijk separaat en ambachtelijk gesorteerd, behandeld, gereinigd en keurig afgeleverd.

Ook voor een Speed-Date om uw textielgoed te reinigen kunt u bij ons terecht, voor 10.00 uur gebracht, eind van de middag is uw maatpak of dekbed weer klaar. vraag naar de voorwaarden en na beoordeling van DAT! (alleen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, introduceren wij medio september een nieuw reinigingsproces. Drie reinigingsprocessen op één locatie om al uw textielgoed zo duurzaam mogelijk te kunnen reinigen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maken de reinigingsprocessen gebruik van Groene Energie en uw textielgoederen worden zoveel mogelijk handmatig behandeld.

DAT is het waard om een bezoek te brengen aan de Eusebiusbinnensingel 5, Arnhem. 026 4420324; www.datreinigers.nl,
email: info@datreinigers.nl.