Afbeelding

Ervaar de perfecte smaakbeleving: betaalbaar bij Eetcafé Simpel

ARNHEM - In het pand aan de Klarendalseweg 58 in de oude volksbuurt Klarendal, tegenwoordig beter bekend als modekwartier heeft zolang men weet altijd horeca gezeten. Een punt waar men na het boodschappen doen op de markt aan de Akkerstraat even een drankje kwam doen om bij te komen of juist de laatste nieuwtjes en roddels door te nemen onder elkaar. En dat is altijd zo gebleven... Totdat het plaats heeft kunnen maken voor Eetcafé Simpel.

"Eetcafé Simpel, naam zegt het al", zeggen de uitbaters Stephan Keijman en Jolanda Cortus volmondig. Alle twee geboren Klarendallers. "Wij willen een koers inslaan gericht op werkende ondernemers, stelletjes (jong en oudere mensen met een jonge geest!). Gezinnen uit de buurt en uiteraard daar buiten! Die na een dag hard werken zichzelf willen verwennen of even lekker makkelijk willen doen zonder diep in de buidel te hoeven tasten."


(H)eerlijk eten met mooie wijntjes voor de perfecte smaakbeleving en vooral betaalbaar! In de keuken staat kokkin Shirley Luhukay. Een kokkin die gepassioneerd haar gerechten klaar maakt en zelfs een stoeptegel een culinaire beleving kan geven! Shirley kookt elke dag dagverse producten met mooie smaken maar vooral betaalbaar!

Wat kunt u zoal verwachten van Eetcafé Simpel in de toekomst? "We gaan cateringen leveren aan huis en eventueel komt er nog een bezorgdienst. Ieder maand een event passend aan ons eten met wijnen, cocktails of biertjes... Er liggen genoeg plannen en ideeën op de plank", legt Stefan uit.

Eetcafé Simpel is dagelijks geopend voor lunch, diner of een gezellig drankje met een Shirley's saté, borrelplank of een heerlijk ordinaire gehaktballetje. Maar wel heel lekker! Eigen recept van uitbater Stephan Keijman, genaamd 'Klarendaller' met verrassingssausje. Kom gerust aan en beleef het!

Openingstijden: Dinsdag tot en met donderdag: 12:00 tot 23:00 uur. Vrijdag en zaterdag: 12:00 tot 02:00 uur en zondag 12.00 tot 23.00 uur.

Ook te volgen via facebookpagina: Eetcafé Simpel Klarendal; Instagram: #eetcafesimpelklarendal.