Afbeelding
Foto:

Hardlopen begin je

bij loopgroep Warnsborn

ARNHEM - Voor mensen die, na het eind van de vakantie, sportief en gezond aan de slag willen gaan, start Loopgroep Warnsborn twee loopcursussen voor mensen die niets of nauwelijks iets aan hardlopen hebben gedaan. De cursussen starten op woensdag 12 en op zaterdag 15 september.

Bij Loopgroep Warnsborn leert men de juiste looptechniek en lekker ontspannen lopen. Zo heeft men minder kans op blessures. Daarom is bij de beginnerscursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als men eenmaal de goede techniek geleerd heeft, komt dat namelijk vanzelf! Zodat uiteindelijk na 10 weken op speelse wijze de conditie met sprongen vooruit is gegaan en men in eigen tempo al 20 minuten kan hardlopen.

De cursus op woensdag 12 september begint om 19.30 uur. Startlocatie is het elektriciteitshuisje op de kruising van de Bakenbergseweg/Van Heemstralaan. Zaterdag 15 september begint de cursus om 8.30 uur. Startlocatie is dan de Oranjerie op Warnsborn in Arnhem-Noord.

Aan het begin van de cursus krijgt men een schema met twee tot drie trainingen per week: de les van de beginnerscursus en één tot twee huiswerktrainingen. Als deelnemer kies je voor woensdag of zaterdag maar, en dat is uniek in Arnhem, ook op de andere cursusdag mag men meelopen.

Voor meer informatie en aanmelden voor de hardloopcursussen van loopgroep Warnsborn kan men terecht op www.loopgroepwarnsborn.nl, maar men kan ook rechtstreeks contact opnemen met de trainer van de loopcursussen: Albert Stoter, 06 54635988 of e-mail albert@loopgroepwarnsborn.nl.