Afbeelding

Constral: Totaalpakket

uit eigen fabriek voor eigen huis

LOBITH - Constral serres en kozijnen ontwikkelt en monteert voor zowel particulieren als het bedrijfsleven bouwkundige constructies van aluminium en glas. Constral is in 1991 klein begonnen in Lobith en is sindsdien snel uitgegroeid tot een bekende Liemerse onderneming met een hecht team medewerkers.

Constral heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van serres, luxe overkappingen, schuifpuien, vouwwanden, ramen en deuren. Vanaf 2002 vindt u aan de Energieweg 2 in Lobith onze eigen mooie bedrijfshal met een prachtige showroom, werkplaats en kantoor.

Tonny van Kouwen vertelt: "Alle producten van Constral worden sinds jaar en dag geproduceerd in onze eigen werkplaats en door onze eigen monteurs op locatie gemonteerd. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen en volledig maatwerk leveren.

Een serre is meer dan een aluminium constructie met glas: er komt veel meer bij kijken. Constral levert een totaalconcept. Met een vakkundig team van eigen medewerkers en gespecialiseerde partners leveren wij serres van ontwerp tot aan de accessoires."

Constral Serres en Kozijnen, Energieweg 2, Lobith (Gelderland); 0316 547121; info@constral.nl.