Afbeelding

Computershop Arnhem

is ook úw notebookspecialist

ARNHEM - Op zoek naar een notebook voor het nieuwe schoolseizoen of gewoon voor uzelf? Kom dan ook eens kijken bij Computershop Arnhem. Daar is een ruime keus aan notebooks verkrijgbaar in alle soorten. Een voordelig instapnotebook is er al vanaf 329 euro!

Waar moet u op letten bij de koop van een nieuw notebook? Minimaal een Intel Celeron processor. Vermijd een Intel Atom of AMD E2 processor. Deze zijn redelijk traag. Minimaal 4GB geheugen. Het notebook moet bij voorkeur opstarten van een SSD. Starten vanaf een harddisk is veel trager. Minimale schijf/SSD van 120GB. Sommige apparaten hebben een disk van slechts 32GB, dat is voor bijna iedereen te weinig.

Waarom Computershop Arnhem? Notebooks zijn bijna overal te koop. Maar Computershop Arnhem heeft een aantal voordelen te bieden die u elders niet vindt:

Deskundige voorlichting: u koopt precies dat wat u nodig hebt. Mogelijkheid om uw gegevens van de oude computer te laten overzetten.
Eigen technische dienst: bijna alle reparaties aan notebooks kunnen wij zelf verrichten.
Nieuwe notebooks hebben twee jaar garantie. In deze periode zijn wij uw aanspreekpunt
Wij vallen u niet lastig met de verkoop van onnodige bijproducten, verzekeringen, energie-abonnementen en dergelijke.

Wilt u een voordeliger notebook met toch hoogwaardige specificaties? Computershop Arnhem verkoopt ook gebruikte notebooks. Deze zijn volledig nagekeken, opnieuw geïnstalleerd en hebben één jaar garantie.

Computershop Arnhem; Gamerslagplein 2, achter winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem. www.computershoparnhem.nl.