Maatwerkhoek
Maatwerkhoek

Kastenstudio Duiven biedt opbergruimte op maat

DUIVEN - Het zal voor iedereen herkenbaar zijn: het gevoel dat je altijd opbergruimte tekort komt. Dit is absoluut niet nodig, want er zijn in iedere woning genoeg hoeken en wanden die onbenut blijven. Kastenstudio Duiven is ruim 25 jaar de onbetwiste specialist in het ontwerpen van kasten op maat.

Onlangs heeft onze showroom een flinke upgrade ondergaan, waardoor we alle mogelijkheden nog beter kunnen laten zien. Ons assortiment bevat vier kwaliteitsmerken, waarmee we aan alle wensen en eisen van de klant kunnen voldoen. Dit zijn Jutzler, Novamobili, Noteborn en ons huismerk VTH Kasten. VTH Kasten biedt ontelbare mogelijkheden als het gaat om het ontwerp en indeling van een kastenwand of inloopkast. Door deze flexibiliteit kunnen we alle kanten op qua diepte , schuine kanten, hoogteverschillen en fronten. Dankzij ons uitgebreide programma is er voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te verzinnen. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst Jutzler. Dit Zwitserse merk voorziet vooral in standaard oplossingen. Dit wil echter niet zeggen dat de mogelijkheden beperkt zijn. Het enige waar u het aan merkt is de prijs. Voor liefhebbers van design zijn er bij Kastenstudio Duiven vier prachtige kastopstellingen van Novamobili te vinden. De kleding- en wandkasten van het Italiaanse merk zijn in de meest uiteenlopende lakkleuren te krijgen. Of het nu gaat om volledig maatwerk of een budgetkast, we kunnen in onze winkel alle mogelijkheden overzichtelijk laten zien.

Breng gerust eens een bezoek aan Kastenstudio Duiven. Een kast onder een trap, langs een schuine wand of in een 'onmogelijke' hoek? Zitten er leidingen of andere obstakels in de weg? Dit is geen enkel probleem. Kastenstudio komt graag voor een adviesgesprek aan huis om vervolgens een kast op maat te ontwerpen Meten, leveren en monteren.

Kastenstudio BV, Nieuwgraaf 48, Duiven; 026 3117826; www.kastenstudio.nl.