De Dag van de Laar bij boerderij De Kroon

ARNHEM - De Dag van de Laar bij boerderij De Kroon aan de Randweg 2, Arnhem wordt op zondag 2 september weer een spetterend evenement voor jong en oud! Van 11.00 – 16.00 uur is er veel te beleven.

Treintje door de wijk. Tussen 11.00 en 16.00 uur rijdt er een treintje door de wijk. Start is steeds bij boerderij De Kroon. Iedereen kan gratis in dit treintje stappen. De vertrektijden worden die dag bij de boerderij aangekondigd.

Wat is er nog meer te doen? Kinderkleedjesmarkt (reserveren kan nog tot 31 augustus, info@oostelaar.nl). Verder is er een springkussen en kunnen kinderen een gratis ritje op een pony maken. In en rondom de sloot zijn activiteiten van Van Amerongen buitensport, zoals een hindernisbaan, indianenbrug en kanovaren. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een springkussen, entertainment met leuke acts, Kop van Jut en reuze 4-op-rij. Verder workshops rappen en graffiti, verzorgd door jongerencentrum Motion, badmintondemonstratie, Rad van fortuin met veel leuke prijzen. Een paar activiteiten en demonstraties liggen nog niet vast. Op www.oostelaar.nl staat de laatste informatie en tijden van de workshops.

Op het terrein komen diverse kramen, waar sociale instellingen (sociaal wijkteam, team Leefomgeving), de Afvalkaravaan, bedrijven, hobbyisten uit de directe omgeving zich presenteren. Wijkvereniging De Oostelaar presenteert het programma voor het nieuwe seizoen en geeft demonstraties van een aantal activiteiten. De gezellige terrassen nodigen uit om te relaxen met een hapje en een drankje of een ijsje met muzikale omlijsting. De organisatie is in handen van wijkvereniging De Oostelaar samen met wijkcentrum De Kroon.