Voorstelling voor mantelzorgers

ARNHEM - Op 20 september speelt Theatergroep Bint de muzikale voorstelling 'Overeind' in Het Bruishuis van 20.00-21.30 uur.

'Overeind' laat zien hoe het kan zijn als je langdurig en intensief voor iemand zorgt. Het MVT Arnhem en Pleyade nodigen mantelzorgers uit om bij deze voorstelling aanwezig te zijn! Hoe zou het zijn als je ineens voor je partner moet zorgen? Zou jij je moeder in huis nemen als ze niet meer zelfstandig kan wonen? En hoe blijf je zelf overeind als je intensief zorgt voor een ander? 'Overeind' maakt de dilemma's en zorgen waar mantelzorgers mee te maken krijgen voelbaar. De voorstelling is gemaakt op basis van ervaringsverhalen van mantelzorgers. 'Overeind' is speciaal gemaakt voor mantelzorgers en hun omgeving en voor professionals op gebied van beleid en zorg. De voorstelling is geschikt voor iedereen die wel eens voor iemand zorgt én voor professionals die mantelzorgers tegen komen in hun werk.

Wilt u er bij zijn op deze avond? Dat kan na opgave. Mail met Marlies Braam via m.braam@mvtarnhem.nl of bel even met 026 3270174. Kosten zijn 2,50 euro. Betalen aan de deur. Het Bruishuis is gevestigd aan de Akkerwindestraat 1-25 in Arnhem. Mantelzorgers én professionals zijn welkom. Wel gaan bij de aanmelding mantelzorgers voor. Wees er snel bij en geef uzelf op!