Budgetcursus Uitkomen met inkomen
(foto: Rijnstad)
Budgetcursus Uitkomen met inkomen (foto: Rijnstad)

Gratis budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

ARNHEM - Na een mooie zomerse periode, onbezorgd geld uitgeven aan drankjes, hapjes, dagjes uit, er weer financieel ontspannen bij zitten? Rijnstad biedt de gratis budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'. Tijdens deze cursus geeft een medewerker schuldhulpverlener informatie om iemands financiële situatie te verbeteren.


De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin u leert een kasboekje bij te houden; een maand- en jaaroverzicht te maken; te werken met een systeem van betalingen. Ook ontvangt u tips voor het ordenen van administratie én het doen van boodschappen. Met het uiteindelijk doel u inzicht te geven in uw eigen financiële handelen en om rust te creëren.


De cursus is gratis én voor alle inwoners van Arnhem en wordt op de volgende data/tijden en locaties aangeboden in Arnhem:

5, 12 en 19 september van 09:30 - 11:30 uur in wijkcentrum De Hobbit, Arnhem.

Donderdag 27 september en 4, 11 en 18 oktober van 19:00 - 21:00 uur bij het hoofdkantoor van Rijnstad, Roermondsplein, Arnhem.

Woensdag 31 oktober en 7, 14 en 21 november van 09:30 - 11:30 uur in wijkcentrum De Symfonie, Arnhem.

Voor informatie en aanmelden: Marijke de Jong, 06 15839266 of BudgetCursus@rijnstad.nl. Of kijk op www.rijnstad.nl/budgetcursus.