Afbeelding

Autoservice Yakup uw Audi, Seat, Skoda en Volkswagenspecialist

ARNHEM – "Niet geld, maar gevoel staat voorop", aldus Yakup Polat, trotse ondernemer met inmiddels meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche. "Ik ben tevreden als onze klanten tevreden zijn. Indien gewenst halen wij zelfs bij onze klant de auto thuis op voor onderhoud of reparatie, en brengen wij deze ook weer netjes thuis. Net dat stapje meer zetten, dat is waar wij zoveel waardering voor krijgen."

Autoservice Yakup staat garant voor perfectie. Als u uw auto voor reparatie of onderhoud aan Yakup toevertrouwt, is één van de zekerheden dat u nooit voor onverwachte onkosten komt te staan. Yakup: "Dat is een kwestie van goed luisteren naar onze klant, vervolgens de auto nakijken en een prijsopgave maken. Dan overleggen wij met onze klant en geven wij onze adviezen daarin. Vanzelfsprekend leggen we dan ook de keuze voor om te kiezen voor nieuwe- of tweedehands onderdelen. Pas als de klant zijn/haar wensen heeft aangegeven, gaan wij aan de slag. Duidelijkheid en openheid dus. Een jaar garantie op nieuwe onderdelen en op werkzaamheden is óók een zekerheid."

Autoservice Yakup heeft het merk Audi, Seat, Skoda en Volkswagen als specialisatie, maar is uiteraard sterk in elk merk. Of het nu voor een APK-keuring is of voor reparatie, bij Yakup kunt u rekenen op perfectie. Ook voor het kopen van onderdelen en accessoires kunt u bij Autoservice Yakup terecht.

Autoservice Yakup; Veldoven 11/8 (industrieterrein Arnhem Presikhaaf); telefoon 026 3610565; mobiel: 06 84610387. www.autoserviceyakup.nl.