Afbeelding

Studio Pitonyasa: nog meer Pilates

ARNHEM - Pilates Studio Pitonyasa zit inmiddels vijf jaar aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Pilates helpt om te herstellen van blessures of lichamelijke klachten, en om deze te voorkomen. Steeds meer klanten vinden de weg dan ook naar de centraal gelegen studio.

"Daarom ben ik heel blij dat ik nu twee nieuwe instructeurs heb," vertelt eigenares Sandra Pagano. Net als Sandra geven de nieuwe instructeurs Pilatesles op de klassieke manier. Ze vertelt dat ze wel verschillende achtergronden hebben. "Rocio Laura Olazabal komt uit de danswereld, terwijl Belinde Kollmann fysiotherapeut is. Hun eigen tintje aan Pilates maakt de lessen in mijn studio gevarieerder."

Daarnaast werkt Sandra samen met andere collega's. "Bij mij gaan de lessen altijd door, zelfs in de zomervakantie." Ze voegt eraan toe de kwaliteit constant blijft. "In mijn studio blijf ik met persoonlijke aandacht en kleine groepen het onderscheid maken."

Met de workshops gaat Sandra ook door. Dit najaar al staat de workshop "Pilates principes in de praktijk" weer op de agenda. Gedurende twee weekenden leert ze de cursisten dan de details van Pilates. De workshop begint op 6 en 7 oktober. In het daarop volgende weekend van 13 en 14 oktober is het tweede deel.

Voor meer informatie:
Sandra Pagano
Apeldoornseweg 53, Arnhem
(06) 189 60 250, pitonyasa.com