Afbeelding

Crazywheels de scooter/brommerzaak van Arnhem en omstreken

ARNHEM - Na een flinke verbouwing, opende 1 mei Crazywheels zijn deuren aan de nieuwe locatie, aan de Middachtensingel 141 in Arnhem. In de showroom vindt u onder andere de nieuwste modellen scooters, maar ook gebruikte scooters en bromfietsen. Onderdelen, zoals banden, uitlaten, accu's, olie en veel meer.

"Wij leveren alle grote A-merken zoals Vespa, Piaggio, Sym en Kymco, maar ook voor merken zoals AGM, BTC en Turbho. Daarnaast kunt u er terecht voor uw onderdelen, accessoires, onderhoud, reparatie, maar ook verzekeringen, schade afhandeling en lease-aanvragen." Het team van Crazywheels staat klaar voor al uw onderhoud, reparaties, schadetaxaties en zelfs voor olie peilen. Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, kunt u dit het beste op afspraak doen. Onderhoud en (kleine) reparaties wordt geprobeerd dezelfde werkdag voor u klaar te krijgen.
CrazyWheels is aangesloten bij de Bovag en RDW. Voor informatie en contact kijkt u op onze website www.crazywheels.nl of via facebook

De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 9.00 tot 16.00. Bent u op zoek naar een nieuw scooter? Is uw scooter aan onderhoud toe of moet deze gerepareerd, komt u bij ons binnen of bel 026 4422365 voor een afspraak.

Crazywheels, Middachtensingel 141, Arnhem.