Afbeelding

Bingo Vredenburg gaat door

ARNHEM - Ondanks het slechte nieuws dat de wijkvereniging Vrehoek ophoudt te bestaan, gaat de maandelijkse gezellige bingo wel gewoon door. Deze zal nog steeds plaats vinden in de zaal in wijkcentrum Vredenburcht aan de Slochterenweg 29 in Arnhem-Zuid.

Sabina en Bettina zullen er voor zorgen dat er maandelijks weer leuke prijzen te winnen vallen en het zoals altijd een supergezellige avond zal worden. "Wij zorgen dus voor mooie prijzen en ook de extra gratis loting met de namen zal doorgaan. Tevens is er nog de jackpotronde aan het eind van de avond samen met de mooie hoofdprijs."

De eerstvolgende bingo is op zaterdag 8 september. De daarop volgende bingo's zijn zaterdag 13 oktober, 10 november en de kerstbingo met extra loterij is op zaterdag 15 december. Aanvang van de bingo is om 20.00 uur en de zaal gaat al open om 19.30 uur. Men kan in de kantine terecht voor een hapje en een drankje.

"Op de bingo-avonden kunnen wij wel wat extra hulp gebruiken, zoals het omroepen van de getallen. Vindt u dit leuk om te doen en wilt u ons als vrijwilliger helpen, dan kunt u met Bettina daarover contact opnemen via email tina0411@live.nl", aldus het Bingoteam Sabina en Bettina.