Afbeelding
Foto:

Lidwien Kempkens van Walk On Voetverzorging adverteert al jaren

'Ik merk dat mijn advertentie
echt wordt gezien'

ARNHEM – Toen Lidwien Kempkens als gediplomeerd (paramedisch)pedicure in 2006 haar eigen salon startte, was ze er direct zeker van dat ze reclame wilde maken. 'Want', zo vertelt ze, 'iedereen kent McDonald's en toch blijven ze nog altijd reclame maken en dat is niet voor niets.' Lidwien is ervan overtuigd dat het de kracht van de herhaling is, die ervoor zorgt dat haar salon zo makkelijk gevonden wordt.

Enthousiast vertelt ze dat ze na al die jaren adverteren nog steeds merkt dat Hét GemeenteNieuws goed gelezen wordt. Vooral de combinatie krant en internet vind ik interessant. De belangstelling voor online adverteren op www.gemeentenieuwsonline.nl en op de Facebookpagina van Hét GemeenteNieuws is inderdaad groot. Omdat Walk On Voetverzorging constant in beweging is, is er altijd wel iets te melden. Wist u bijvoorbeeld dat u er ook terecht kunt voor schoonheidsverzorging en visagie? 'Op verzoek kom ik bij mijn klanten thuis en in verzorgingshuizen. Mijn salon bevindt zich op de eerste verdieping en daarom is het niet voor iedere klant haalbaar om zelf mijn salon te bezoeken.'

Lidwien werkt met producten van het gerenommeerde Duitse merk Annemarie Börlind. 'Puur natuur is waar veel naar gevraagd wordt', legt Lidwien uit. 'En dit zijn effectieve natuurlijke producten, gemaakt van hoogwaardige grondstoffen.' Of u nu gecompliceerde voetproblemen heeft of eens zin heeft in een heerlijk ontspannen behandeling, bij Walk On Voetverzorging bent u in zeer goede handen! Belt u eens voor een afspraak? T: 026 3271282 / 06-51884789; www.walk-on-voetverzorging.nl (ook op Facebook).