Afbeelding

Verbeter uw huid bij Medisch Centrum DerMo

ARNHEM – Heeft u last van acné, overbeharing, littekens, oedeem of wilt u graag wittere tanden? Dan is het hoog tijd om naar Medische Centrum DerMo te gaan. Een praktijk waar iedereen terecht kan voor vragen, advies en behandelingen bij huidproblemen.

Medisch Centrum DerMo is meer dan een decennia gespecialiseerd in huid- en oedeemtherapie. "Bij ons staat de klant centraal en het behandelplan wordt samen met de klant samengesteld", legt eigenaresse Gunay Mogultay uit. "Wij maken gebruik van de nieuwste technologie, beste producten en behandelmethodes. Dit in combinatie met vele jaren ervaring van onze medewerkers. Tijdens het behandeltraject doen wij er alles aan om de huidaandoening te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren."

"Onze praktijk heeft een keurmerk voor gediplomeerde paramedici en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Over het algemeen worden onze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering."

Aanbieding Tanden bleken: Van 89 euro voor 29,95 euro.Deze aanbieding is geldig tot en met augustus 2018.

Waar wacht u nu nog op? Geef uw huid een cadeau en kom langs bij Medisch Centrum DerMo. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend huidadvies!

Medisch Centrum DerMo; Hommelsweg 65, Arnhem; 026 3519951 of 06 18079696; www. mcdermo.nl. De praktijk werkt samen met alle zorgverzekeraars.