Afbeelding

Nieuw in Malburgen: Zonnestudio Happy Days

ARNHEM - Na maanden van verbouwen door de jonge ondernemer Danny Poppinghaus heeft het pand aan de Kamillelaan 6 in Arnhem een ware metamorfose ondergaan. Het pand is sinds kort omgetoverd tot een moderne en professionele zonnestudio.

Zonnestudio Happy Days is een mooie aanvulling voor de wijk Malburgen. Naast de mogelijkheid om te zonnen onder één van de verschillende zonnebanken, kunt u er ook terecht voor een kopje koffie of een glaasje fris. De zonnestudio heeft uitsluitend de allernieuwste professionele Luxura zonnebanken. Deze zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design, want verantwoord zonnen is belangrijk. Daarnaast het is van groot belang om de tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen en hierbij gebruik te maken van de juiste zonnecosmetica, legt Danny uit. Voorheen moesten de bewoners van de wijk Malburgen voor het zonnen uitwijken naar de omliggende wijken, maar dat hoeft vanaf nu niet meer!

Vast tarief
Alle zonnebanken twintig minuten zonnen voor slechts 10 euro.
U kunt het hele jaar door, drie keer zonnen voor maar 25 euro.

De zonnestudio is zeven dagen per week geopend van 09:30 tot 21:30 uur. Ook zijn er verschillende bruiningsprodukten verkrijgbaar.

Zonnestudio Happy Days, Kamillelaan 6, Arnhem; 026 3790287. Ook te volgen via facebookpagina: Zonnestudio Happy Days.