Afbeelding

Advocatenhuys Velperweg: Uw huisadvocaten aan de Velperweg

ARNHEM - Advocatenhuys Velperweg is een samenwerking van de advocaten Joris Joosten, Sonja Wouda-van Velzen en Michel IJsseldijk. Sinds 1 juni 2017 zitten Wouda en Joosten in 'Noord' en per 1 november 2017 heeft strafrechtspecialist Michel IJsseldijk zich aangesloten. Met ingang van 1 juli 2018 zal ook mr. Yori ten Tuijnte als advocaat-stagiair werkzaam zijn bij Advocatenhuys Velperweg. Yori richt zich op strafrecht, penitentiair recht en bestraffend bestuursrecht. Zijn patroon is Michel IJsseldijk.

Vanuit een karakteristiek pand aan de Velperweg 78 (hoek Oude Velperweg) richten de advocaten zich op particulieren en klein MKB. Hun specialisaties zijn het personen-/ en familierecht en erfrecht en strafrecht, maar ook voor jeugd-/ huur-/ arbeids-/algemeen civiele en (bestraffende) bestuursrecht zaken kunt u bij Advocatenhuys Velperweg terecht!

Advocatenhuys Velperweg onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak, waarbij deskundigheid en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. De naam 'Huys' is dan ook niet toevallig gekozen, en past bij het kantoor dat de advocaten willen vormen. Het is hun missie is om uw probleem te vertalen in juridisch haalbare doelen, zodat u uiteindelijk weer verder kunt met uw leven!

Advocatenhuys Velperweg, Velperweg 78, Arnhem; 026 3230030; www.advocatenhuys.nl.