Oranjerie tijdens het Gala, 2017 (foto: Danny van den Berg)
Oranjerie tijdens het Gala, 2017 (foto: Danny van den Berg) Danny van den Berg

Vijfde Benefiet Gala voor KWF

in Groot Warnsbornde Oranjerie

ARNHEM - Na vier succesvolle eerdere edities zal op donderdag 4 oktober de vijfde editie plaatsvinden van het KWF Benefiet Gala. Het KWF Benefiet Gala wordt georganiseerd door Stichting Events2Cancer in de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.


Herdenk, sta stil, beleef en vier het leven, dat zijn de ingrediëntenvoor het KWF Benefiet Gala. Het wordt een avond waarop we samen strijden tegen kanker door het leven te vieren. Het KWF Benefiet Gala is al vier edities een groot succes! Inmiddels is het Gala uitgegroeid tot het grootste, jaarlijks terugkerende, Benefiet Gala uit het Oosten.

Het Gala zal plaatsvinden in de prachtige Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn. De vijfde editie van het Benefiet Gala vindt plaats op donderdag 4 oktober van 18.00 tot 00:00 uur. Groot Warnsborn verzorgt een fantastisch viergangendiner met bijpassend drank arrangement. Er zal een veiling plaats vinden en er kan geboden worden op 25 unieke veilingitems. Daarnaast is er een loterij met prachtige prijzen, en er zullen optredens plaats vinden van Jennie Lena, Lisanne Spaander, On-Fire en Tommie Christiaan. De presentatie van het Gala is in handen van SBS6-presentatrice en KWF ambassadeur Mirella van Markus.

Kom in actie en steun ons in de strijd tegen kanker. Reserveer een tafel van 6 tot maximaal 10 personen of reserveer een stoel voor 125 euro. "Er is plaats voor maximaal 100 personen, dus wees er snel bij om deze unieke avond te beleven! Stoelen reserveren kan via www.kwfbenefietgala.nlof neem contact op via reserveer@events2cancer.nl."

Jennie Lena treedt op tijdens het Gala (foto: PR Jennie Lena)