Afbeelding

Jeugdland opent zomervakantie

met Holiday Kick-off in Gelredome

ARNHEM - Op woensdag 4 juli presenteert Stichting Jeugdland samen met het Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang SKAR en Gelredome de Holiday Kick off voor kinderen 4 - 12 jaar in Gelredome. De activiteiten beginnen om 14.30 uur en eindigen om 18.30 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

De zomervakantie wordt dit jaar weer spetterend geopend. Voor iedereen zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals bijvoorbeeld een skatebaan, klimtoren, bunjeetrampoline, lasergame, basejump en schermen. Creatieve activiteiten als buttons maken, steentjes slijpen en koken. Er kan gechilld worden bij het schminken en tatoeages zetten en op het podium kun je je act laten zien. En dan nog is er veel meer!

Ouders en begeleiders kunnen op het terras genieten van een leuk afwisselend podiumprogramma. Omdat het programma pas om 18.30 uur eindigt zijn er een aantal foodtrucks met gezonde voeding en lekkere snacks. Het hele feest is mogelijk gemaakt omdat veel Arnhemse organisaties, om niet hun medewerking verlenen.

Meer informatie?

Wil je je meer over Jeugdland weten? Kijk dan op www.jeugdland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Jeugdland, Vissteeg 5, Arnhem; 026 4422062.