(foto: Kiekfoto Rob de Joode)
(foto: Kiekfoto Rob de Joode)

Arnhem, mijn laatste rustplaats

ARNHEM - Mijn missie als uitvaartondernemer Johan Uitvaartzorg, is om binnen de uitvaartbranche een nieuw gezicht te laten zien en een nieuw geluid te laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd persoonlijk en respectvol.

Memorarium Gelderland, de voormalige Sint-Jan de Doperkerk in Klarendal is nu mijn uitvalsbasis. Een bijzondere plek waar mensen van allerlei achtergronden samenkomen en waar ik inmiddels al veel bijzondere ontmoetingen heb gehad en wensen in vervulling heb laten gaan zoals de laatste wens van een echte Klarendaller: geen cake met koffie, maar bier en een jointje."

Ook als laatste rustplaats heeft de omgeving van Arnhem ook veel mooie plekjes te bieden. Zoals de natuurbegraafplaats Heidepol. Maar ook bijzonder plekken voor het laatste afscheid, is het Nederlands Wijnmuseum, van waar de kist, na het proosten op het leven, naar Begraafplaats en Crematorium Moscowa gaat.

Naast blijven ontdekken naar bijzondere plekken in de stad vind ik het fijn om mensen samen te brengen en te verbinden. Ik vind het heel waardevol om op deze manier iets bij te dragen aan een stad waarin mensen meer samenwerken en naar elkaar omkijken.

Voor een persoonlijke uitvaart op maat voor elk budget biedt Johan Uitvaartzorg u een uitvaartpakket aan voor 2500 euro. Bel voor meer informatie naar 06 10122205, ook als u elders verzekerd bent. www.johanuitvaartzorg.nl.