Afbeelding

Velleper Donderdagen van start

VELP - In het centrum van Velp wordt op 26 juli en 2 augustus voor de 38e keer de bekende Velpse braderie georganiseerd. In het centrum staan ruim 200 kramen en attracties opgesteld en is daarmee de grootste braderie in het oosten van het land.

Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat het evenement nog maar uit twee donderdagen bestaat. De keuze om het aantal dagen met de helft te reduceren, is de organisatie goed bevallen. Het evenement heeft vorig jaar ruim 25.000 bezoekers getrokken. De braderie in het centrum van Velp begint beide donderdagen om 11:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Naast de vele ambulante handelaren, die hun waren verkopen, presenteren zich ook de Velpse ondernemers met hun veelzijdige producten. Velp kent vele terrassen, waar het heerlijk vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje. Veelzijdig Velp gaat tijdens de Velleper Donderdagen voor amusement zorgen. Zo zullen er optredens worden verzorgd in de Parkstraat en de Oranjestraat. Voor de kinderen staan er op verschillende plekken attracties waar ze zich kunnen vermaken. In de Emmastraat wordt een kinderpleintje ingericht.

Meer actuele informatie over het programma en de optredens staan vermeld op de Facebookpagina en de website van Veelzijdig Velp.