Afbeelding
Foto:

Pro-da mondzorg

ARNHEM - De nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van tandtechniek nemen een vlucht en Pro-Da Mondzorg B.V. volgt deze ontwikkelingen op de voet. Nu is voor Pro-Da het moment gekomen in deze technologische ontwikkelingen mee te gaan. Dat is de reden dat wij vanaf 1 juli nagenoeg volledig geautomatiseerd gaan werken. Deze nieuwe werkwijze heeft tot voordeel dat het milieu ontlast wordt doordat wij veel minder gebruik gaan maken van gips en andere milieubelastende stoffen.

Wij hebben voor het maken van gebitsprotheses, kronen en bruggen een volledig gedigitaliseerd systeem aangeschaft om u nog beter van dienst te zijn. Nadat alle medewerkers van Pro-Da met deze apparatuur vertrouwd zijn geraakt en zijn opgeleid kunnen wij kronen, bruggen en gebitsprotheses digitaal vervaardigen.

Uiteraard zal dit in het begin nog niet vloeiend en op tijd gaan en vragen wij u begrip hiervoor. Hoe snel onze medewerkers zich deze werkwijze eigen kunnen maken, is afhankelijk van de door ons gevolgde opleidingsroute. Wij trachten om het niveau van onze medewerkers zo snel als mogelijk op het gewenste peil te brengen.

Zo zullen bijvoorbeeld de behandelingen, die noodzakelijk zijn voor het maken van een gebitsprothese geheel anders worden en is bijscholing van onze medewerkers zeker een vereiste. Om alvast een begin met de opleiding van de medewerkers te maken zoeken wij cliënten die aan een nieuwe gebitsprothese toe zijn en bereid zijn om ons te helpen bij het opleiden (designen, scannen, printen of frezen van de gebitsprothese) van onze medewerkers en het uittesten van het nieuwe systeem. Wij kunnen dit niet zonder uw hulp. Uiteraard willen wij u voor deze extra moeite een tegemoetkoming geven voor het ongemak en voor mogelijk de extra tijd die u misschien kwijt bent. Immers wij hebben belang bij uw hulp.

Op de nieuw door ons vervaardigde gebitsprotheses geven wij 5 jaar garantie op materiaalfouten. Helaas kunnen wij dit niet geven op de pasvorm vanwege het slinken van de kaak. Wel zullen wij voor degene die aan de bijscholing hebben meegedaan zeer coulant zijn bij overige noodzakelijke reparaties.

Voordeel voor de patiënt:
Naast een kwalitatief betere gebitsprothese slaan wij de gedigitaliseerde gegevens van uw gebitsprothese op. Wij zijn hierdoor in staat indien u, uw gebitsprothese verliest of op andere manier kwijtraakt, binnen één dag (bij grote spoed) of binnen enkele dagen voor u een nieuwe gebitsprothese te maken. Immers er is een aantal stappen in het proces niet meer nodig vanwege het feit dat uw gegevens in ons systeem staan opgeslagen.
De gedigitaliseerde gegevens van uw gebitsprothese blijven opgeslagen in het systeem zodat bij verlies of zoekraken van uw prothese direct een nieuwe kan worden vervaardigd zonder de gehele 'hap'cyclus.

Wij hopen dat u ons wilt helpen. Als u ons wilt helpen tijdens de opstartfase of als u een gebitsprothese nodig heeft kunt u ons bereiken via e-mail: info@pro-da.nl of telefoonnummer 026 7950010. Uiteraard kunt u bij ons binnen lopen voor het maken van een afspraak aan het adres: Eimerssingel-West 41, 6832 EW Arnhem.