Afbeelding

Met mooie make-up op het strand!

ARNHEM - Hebt u ook zo'n moeite met het aanbrengen van uw make-up? Dit hoeft vanaf nu geen probleem meer te zijn. Permanente make-up is de oplossing. Nooit meer worstelen om de wenkbrauwen mooi gelijk te krijgen, nooit meer een uitgelopen eyeliner.

Permanente make-up is een bijna pijnloze behandeling waarmee make-up zoals wenkbrauwen, eyeliners en lipliners worden aangebracht en enkele jaren zichtbaar zullen blijven. Uw make-up zal altijd perfect blijven zitten ook tijdens sporten, zwemmen of een sauna bezoek. Voor het professioneel aanbrengen van permanente make-up bent u bij Caroline Huid- en Nagelverzorging aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring van Caroline zijn bijna alle wensen van de klant te realiseren. In overleg met u zal er op een professionele manier een prachtige make-up aangebracht worden waar u lang plezier van zult hebben. Tevens kunt u bij Caroline Huid- en Nagelverzorging terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling, deskundig huidadvies en bodysugaring, een milde manier van lichaamsontharing waarbij er met een koude suikerpasta alle ongewenste haartjes verwijderd worden.

Belt u gerust voor vrijblijvende informatie of komt u eens binnen wandelen aan de Graslaan 77 in Arnhem. Ons telefoonnummer 026 3216585; www.carolinearnhem.nl