Afbeelding

Fiets Totaal Elden viert tweejarig bestaan

ELDEN/ARNHEM - Deze maand bestaan wij twee jaar vertelt, eigenaar Tom Jansen trots. Fiets Totaal is een bekend erkend adres voor onderhoud en reparaties voor uw (stad) fiets.

Naast onderhoud en reparaties verkoopt fiets Totaal Elden ook tweedehands fietsen van de welbekende grote merken. U heeft al een tweedehands fiets vanaf tweehonderd euro. Alle fietsen die worden aangeboden zijn grondig gecontroleerd en technisch in goede staat. Daarnaast krijgt u nog eens één jaar garantie op uw tweedehandse fiets.

Verkoop nieuwe E-Bikes
U heeft al een E-Bike met een Bosch middenmotor systeem Vanaf 1849 euro.

Het hele jaar zorgeloos fietsen dankzij het Fiets Centraal Zorgplan. Vooraf weten waar u aan toe bent, dat is zo ideaal van het Fiets Centraal Zorgplan. Één vaste prijs voor het totale onderhoud van uw fiets. Reparaties zijn meestal binnen 24 uur klaar en u kunt altijd een leenfiets mee krijgen.
U regelt het bij Fiets Totaal Elden.
Er is een Fiets Centraal Zorgplan Brons, Zilver en Goud. Voor het Zorgplan Zilver van 60 euro per jaar wordt het meest gekozen. Binnen dat Zorgplan valt een gratis jaarlijkse grote onderhoudsbeurt en het afstellen van remmen, ketting en versnellingen mag u in dat jaar zelfs onbeperkt gratis laten doen!

Fiets Totaal Elden is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Klapstraat 45A, Elden; 026 3831832 of 0613326772; www.fietstotaalelden.nl. Ook te volgen via facebookpagina: Fiets Totaal Elden.