Afbeelding

Scooterspeciaalzaak CrazyWheels verhuist naar de Middachtensingel

ARNHEM - Na tien jaar met veel plezier en inzet in de winkel aan de Plattenburgerweg, is het tijd voor vernieuwing en is CrazyWheels verhuisd.

"Dinsdag 1 mei vanaf 09:00 uur openen wij onze nieuwe vestiging aan de Middachtensingel 141 in Arnhem. De verkoop van nieuwe en gebruikte scooters en brommers én onderhoud en reparatie van uw voertuig is ook op de nieuwe locatie weer mogelijk. In de showroom vindt u onder andere de nieuwste modellen scooters, maar ook gebruikte scooters en bromfietsen. Onderdelen, zoals banden, uitlaten, accu's, olie en veel meer kunt u voor bij CrazyWheels terecht."

"Uiteraard kunt u terecht voor al uw onderhoud, reparaties, schadetaxaties en olie peilen. Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, kunt u dit het beste op afspraak doen. Onderhoud en (kleine) reparaties worden geprobeerd dezelfde werkdag voor u klaar te krijgen."

CrazyWheels is aangesloten bij de Bovag en RDW. De openingstijden zijn ongewijzigd, voor informatie en contact kijkt u op onze website www.crazywheels.nl of op onze facebookpagina. CrazyWheels heet u van harte welkom!

CrazyWheels; Middachtensingel 141, Arnhem; 026 4422365; info@crazywheels.nl.