Afbeelding

Nieuw in Zevenaar: De Brommobielspecialist

ZEVENAAR - Van Bindsbergeren Minicars is ontstaan toen ik op achttienjarige leeftijd, direct na mijn studie, mijn passie ben gevolgd en mijn eigen bedrijf ben begonnen. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor deze motorvoertuigen. Zo ging ik op mijn zestiende al met de brommobiel naar school. Van mijn interesse heb ik sinds 2011 mijn vak gemaakt. Sindsdien heb ik mij volledig gespecialiseerd in de brommobielmarkt. Vanwege de groei van de vaste klantenkring ben ik onlangs verhuisd naar de Marconistraat 29B in Zevenaar.

Heeft het voorgaande uw interesse gewekt en bent u op zoek naar een brommobiel, maar weet u nog niet precies wat u zoekt, vanuit de jarenlange ervaring help ik u graag met het maken van de juiste keuze. Er is een zeer ruim en wisselend assortiment van ongeveer vijfentwintig brommobielen op voorraad, zowel nieuw als gebruikt. De brommobielen worden verkocht inclusief garantie. Indien gewenst, kan uw brommobiel thuis worden afgeleverd. Tot slot kunt u voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij mijn bedrijf terecht.

Voor meer informatie, of een bezichtiging kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen. Telefonisch ben ik te bereiken op: 0316 254186. Graag tot ziens op de nieuwe locatie.