Afbeelding

Eerlijk, degelijk materiaal vervaardigd in eigen land...

Boxspring Plaza:

slaapcomfort voor ieder wat wils!

ARNHEM – Wie op beddengebied iets zoekt, moet beslist de winkel en showroom (750m2) van Boxspring Plaza aan de Steenstraat in Arnhem binnenstappen. In de zaak worden boxsprings, matrassen, kussens, dekbedden en zeer uitgebreid bedtextiel aangeboden. Tegen spectaculair lage prijzen. En van een onberispelijke degelijke Hollandse kwaliteit. Hoe dat kan? Lees hieronder het verhaal van de heer Kaya.

De heer Kaya is een bekende in de beddenbranche; hij heeft zelfs jaren een eigen bedden- en matrassenfabriek gehad, die hij op den duur verkocht. Hij besloot toch niet helemaal de branche te verlaten en zijn kennis over bedden en matrassen in te zetten in zijn winkel Boxspring Plaza. Bovendien maakt hij dankbaar gebruik van een netwerk aan relaties, waardoor het Boxspring Plaza goedkoper dan wie ook kan inkopen. "Dat voordeel speel ik door naar de klant, die hier kwaliteit tegen budgetprijs koopt. Het zijn geen lokkertjes, maar rechtstreekse prijzen!"

Je kunt bij Boxspring Plaza kiezen uit een hele reeks van boxsprings en matrassen van hoge kwaliteit. "We zijn de goedkoopste in de hele regio!" Zo is er al een basic boxspring mét topmatras voor 299 euro. Alle boxsprings zijn van Nederlands fabrikaat (snelle levering) en alle met drie jaar garantie. Boxspring Plaza is eveneens het adres voor matrassen en bedtextiel.

Boxspring Plaza, Steenstraat 110, Arnhem; telefoon 026 3795627; www.boxspringplaza.com.