Afbeelding

Benefietconcert voor

stichting Make-A-Wish Nederland

ARNHEM - Sjonniesbar en Amazing Hairstyle slaan de handen ineen en organiseren op 27 mei een benefietconcert voor stichting Make-A-Wish Nederland in de Sjonniesbar in Arnhem. Dit is een stichting die wensen vervult van kinderen van drie tot en met achttien jaar met een ernstig soms levensbedreigende ziekte. Hiervoor is geld nodig en dus dragen zij hun steentje graag bij. Want ieder kind verdient het om gewoon weer even kind te zijn!

"Ons doel is om die dag zoveel mogelijk geld op te halen. Dat kunnen wij niet alleen en hebben wij sponsors nodig om dit mogelijk te maken. Die middag komen er diverse artiesten belangeloos optreden om hun steentje bij de dragen, en wordt er een loterij gehouden met hele mooie prijzen die alle gesponsord zijn door bedrijven.
Alles wat er wordt opgehaald die dag, denk hierbij aan opbrengst van: de entreekaarten, de loterij en sponsors die zich gemeld hebben en de consumptie die genuttigd wordt die middag, echt alles gaat naar de stichting toe. Wij doen dit vrijwillig, niemand wordt hier beter van alleen Stichting Make-A-Wish Nederland."

Wilt u hier bij zijn en uw steentje bijdragen? Entreekaarten in de voorverkoop kosten tien euro per stuk. Die middag aan de deur zijn de kosten 12.50 euro per stuk. U kunt uw entreekaarten ophalen in de voorverkoop bij kapsalon Amazing Hairstyle op de Steenstraat 87 in Arnhem of bij Sjonniesbar, Schaapsdrift 96 in Arnhem.